Cambria Hotels làm lễ cắt băng khánh thành khai trương Khách sạn Cambria trong Khu vực Đại học New Haven tại Connecticut

Cambria Hotels làm lễ cắt băng khánh thành khai trương Khách sạn Cambria trong Khu vực Đại học New Haven tại Connecticut


Theo tin The Committee to Elect Lisa-Marie Ashman

Khách sạn Cambria kỷ niệm việc mở rộng New England bằng việc khai trương tại New Haven, Connecticut

Ngày 03 tháng 1 năm 2023, 10:26 ET

Bất động sản mới mang đến thiết kế đặc trưng của thương hiệu cao cấp và tiện nghi sang trọng cho danh mục đầu tư đang phát triển của New England

ROCKVILLE, MD
Ngày 3 tháng 1 năm 2023

Cambria Hotels là một thương hiệu cao cấp được nhượng quyền bởi Choice Hotels International, Inc. (NYSE: CHH) tiếp tục mở rộng khắp New England với việc khai trương khách sạn mới nhất tại Connecticut: Khách sạn Cambria Khu Đại học New Haven. Sự bổ sung này sẽ cung cấp cho du khách hiện đại những tiện nghi họ cần để khám phá tất cả những cơ hội mà New Haven mang lại.

Để kỷ niệm lễ khai trương khách sạn mới nhất của New Haven sẽ chính thức khai trương vào tháng 9 thì Khu Đại học Cambria Hotel New Haven đã chào đón các thành viên cộng đồng và các vị khách quý đến dự lễ cắt băng khánh thành. Khi đến nơi khách được chiêu đãi tại quầy lễ tân lấy cảm hứng từ New Haven và các chuyến tham quan bất động sản với nhà hàng và quầy bar đầy đủ dịch vụ của khách sạn, các phòng nghỉ hiện đại và tinh tế cũng như trung tâm thể dục hiện đại.

Các diễn giả tại sự kiện bao gồm Francis Lively, Giám đốc điều hành và chủ tịch, Tập đoàn LCP (chủ sở hữu của Khách sạn), Justin Elicker, thị trưởng New Haven, đại diện Đại học Yale, đại diện Bệnh viện Nhi đồng Yale New Haven và giám đốc điều hành của Choice Hotels, mỗi người phát biểu sự nhiệt tình của họ về sự ra mắt của thương hiệu ở New Haven. Khách sạn Cambria Khu vực Đại học New Haven tự hào chào đón linh vật chó bulldog của Đại học Yale, “Dan đẹp trai” đến dự lễ kỷ niệm, nhấn mạnh chính sách thân thiện với vật nuôi của khách sạn dành cho khách và những người bạn đồng hành là động vật của họ.

“New Haven là một thành phố thịnh vượng của New England và là nơi tọa lạc của nhiều trường đại học danh tiếng cũng như các tập đoàn quốc gia. ” Janis Cannon (phó chủ tịch cấp cao phụ trách các thương hiệu cao cấp của Choice Hotels – senior vice president, upscale brands, Choice Hotels) nói. “Việc mở rộng của chúng tôi luôn tập trung vào tăng trưởng tại các thị trường có nhu cầu kinh doanh và giải trí mạnh mẽ tại Cambria Hotels. Là trung tâm văn hóa của Connecticut thì New Haven là địa điểm lý tưởng để ra mắt khách sạn Cambria mới nhất của tiểu bang Constitution. Chúng tôi rất vui mừng được chào đón New England khách du lịch đến một cơ sở kinh doanh khác trong danh mục đầu tư đang phát triển nhanh chóng của chúng tôi.”

Khách sạn Cambria Hotel New Haven University Area sáu tầng, 130 phòng tọa lạc tại 20 Phố Dwight, cách Đại học Yale và Bệnh viện Yale New Haven vài phút, cũng như khu mua sắm, ăn uống, bảo tàng và giải trí tốt nhất của thành phố. Ngoài ra, nó có vị trí thuận tiện gần các tập đoàn quốc gia như Pfizer Research và AstraZeneca, và các địa danh khác như Cảng New Haven, Đại học New Haven và Đại học Bang Nam Connecticut.

Francis Lively, Giám đốc điều hành của LCP Group cho biết: “Chúng tôi rất vui mừng được tận dụng chiến lược sở hữu những tài sản mới nhất và có vị trí tốt nhất của LCP tại các thị trường đang phát triển mạnh như New Haven. “Cộng tác với Choice và Crescent, cùng với các trường đại học danh tiếng, bệnh viện và doanh nghiệp địa phương, LCP mong muốn phát triển sự hiện diện của chúng tôi trong cộng đồng.”

Khu Đại học Cambria Hotel New Haven có các tiện nghi cao cấp và những thú vui dễ tiếp cận thu hút khách du lịch hiện đại, bao gồm:

Không gian đa năng trong nhà và ngoài trời và trung tâm thương mại.
Sảnh đợi không gian mở với thiết kế và trang trí lấy cảm hứng từ địa phương, phản ánh cá tính độc đáo của cộng đồng xung quanh, bao gồm tác phẩm nghệ thuật của các nghệ sĩ New Haven địa phương.
Các phòng nghỉ hiện đại và tinh tế, hoàn chỉnh với đồ đạc hiện đại, bộ khăn trải giường sang trọng, không gian làm việc và TV màn hình phẳng 50 inch.
Phòng tắm lấy cảm hứng từ spa với gương Bluetooth.
9 Squared, một nhà hàng và quầy bar đầy đủ dịch vụ với thực đơn lấy cảm hứng từ địa phương, bia thủ công địa phương, cocktail thủ công và chỗ ngồi ngoài trời.
Không gian hội họp và sự kiện đa chức năng.
Trung tâm thể hình với trang thiết bị hiện đại.
Tuyển chọn bia và rượu thủ công với sự hợp tác của Nhà máy rượu Cambria Estate và Chương trình Bia thủ công địa phương đặc trưng của Cambria.

Khách sạn Cambria Khu Đại học New Haven được phát triển với sự cộng tác của HighSide Development, kiến trúc sư và nhà thiết kế nội thất Baskervill và tổng thầu KBE Building Corporation. Khách sạn thuộc sở hữu của Tập đoàn LCP và sẽ được quản lý bởi Crescent Hotels & Resorts, nhà điều hành khách sạn và khu nghỉ dưỡng từng đoạt giải thưởng, được công nhận trên toàn quốc với hơn 100 khách sạn tại Hoa Kỳ và Canada.

Sự bổ sung mới nhất của Cambria tham gia cùng với Cambria Hotel Boston Somerville, Cambria Hotel Portland Downtown Old Port và Cambria Hotel Manchester South Windsor, cũng như Cambria Hotel Boston, Downtown-South Boston (khai trương vào năm 2019) để thúc đẩy dấu ấn phát triển nhanh chóng của Cambria trong New England.

Khách nghỉ tại Cambria Hotel New Haven University Area có thể tham gia chương trình khách hàng thân thiết Choice Privileges từng đoạt giải thưởng. Tư cách thành viên của Choice Privileges là miễn phí và cung cấp các phần thưởng nhanh chóng và tỷ lệ thành viên độc quyền cho những người đặt phòng trực tiếp tại www.choicehotels.com.

Hiện có hơn 60 khách sạn Cambria được mở trên khắp Hoa Kỳ tại các thành phố nổi tiếng như Chicago, Los Angeles, New York, New Orleans và Phoenix, với gần 70 khách sạn đang được triển khai kể từ ngày 30 tháng 9 năm 2022.

Để biết thêm thông tin về các cơ hội phát triển của Cambria Hotels, hãy truy cập www.choicehotelsdevelopment.com/cambriahotels.
Cambria Hotels Celebrates New England Expansion with Grand Opening in New Haven, Connecticut

Jan 03, 2023, 10:26 ET

New property brings upscale brand’s hallmark design and luxury amenities to growing New England portfolio

ROCKVILLE, Md., Jan. 3, 2023 /PRNewswire/ — Cambria Hotels, an upscale brand franchised by Choice Hotels International, Inc. (NYSE: CHH), continues its expansion throughout New England with the grand opening of its newest hotel in Connecticut: the Cambria Hotel New Haven University Area. This addition will provide modern travelers with the amenities they need to discover all the opportunities New Haven has to offer.

To commemorate the grand opening of New Haven’s latest hotel, which officially opened in September, Cambria Hotel New Haven University Area welcomed community members and distinguished guests to a ribbon cutting ceremony. Upon arrival, guests were treated to a New Haven-inspired reception and property tours featuring the hotel’s full-service bar and restaurant, contemporary and sophisticated guestrooms, and state-of-the-art fitness center.

Speakers at the event included Francis Lively, CEO and president, The LCP Group (the owners of the Hotel), Justin Elicker, mayor of New Haven, Yale University representatives, Yale New Haven Children’s Hospital representatives, and Choice Hotels executives, who each expressed their enthusiasm about the brand’s debut in New Haven. Cambria Hotel New Haven University Area was proud to welcome Yale University’s bulldog mascot, “Handsome Dan,” to the celebration, underscoring the hotel’s pet-friendly policy for guests and their animal companions.

“New Haven is a thriving New England city, and home to a number of prestigious universities and national corporations,” said Janis Cannon, senior vice president, upscale brands, Choice Hotels. “At Cambria Hotels, our expansion has always focused on growth in markets with strong business and leisure demand. As the cultural hub of Connecticut, New Haven is the ideal spot to premiere the Constitution State’s latest Cambria hotel. We are excited to welcome New England travelers to yet another property in our rapidly growing portfolio.”

The six-story, 130-room Cambria Hotel New Haven University Area is located at 20 Dwight Street, minutes from Yale University and Yale New Haven Hospital, as well as the city’s best shopping, dining, museums, and entertainment. In addition, it is conveniently located near national corporations such as Pfizer Research and AstraZeneca, and other landmarks like New Haven Harbor, University of New Haven, and Southern Connecticut State University.

“We’re thrilled to capitalize on LCP’s strategy of owning the newest and best-located assets in thriving markets such as New Haven,” said Francis Lively, CEO, LCP Group. “Collaborating with Choice and Crescent, along with the prestigious universities, hospitals, and local businesses, LCP looks forward to growing our presence in the community.”

The Cambria Hotel New Haven University Area features upscale amenities and approachable indulgences that appeal to modern travelers, including:

Multi-purpose indoor and outdoor spaces and business center.
Open-concept lobby with locally inspired design and décor, reflecting the unique personality of the surrounding community, including artwork from local New Haven artists.
Contemporary and sophisticated guest rooms, complete with modern fixtures, plush bedding, workspace, and 50-inch flat screen TVs.
Spa-inspired bathrooms with Bluetooth mirrors.
9 Squared, a full-service restaurant and bar with locally inspired menu, local craft beers, craft cocktails, and outdoor seating.
Multi-function meeting and event spaces.
Fitness center with state-of-the-art equipment.
Selection of craft beer and wine in collaboration with Cambria Estate Winery and Cambria’s Signature Local Craft Beer Program.
The Cambria Hotel New Haven University Area was developed in collaboration with HighSide Development, architect and interior designer, Baskervill, and general contractor, KBE Building Corporation. The hotel is owned by The LCP Group and will be managed by Crescent Hotels & Resorts, an award winning, nationally recognized, operator of hotels and resorts with more than 100 properties in the United States and Canada.

Cambria’s newest addition joins the recently added Cambria Hotel Boston Somerville, Cambria Hotel Portland Downtown Old Port, and Cambria Hotel Manchester South Windsor, as well as the Cambria Hotel Boston, Downtown-South Boston (opened in 2019) to fuel Cambria’s rapidly growing footprint in New England.

Guests at the Cambria Hotel New Haven University Area can participate in the award-winning Choice Privileges loyalty program. Choice Privileges membership is free and offers fast rewards and exclusive member rates for those who book directly at www.choicehotels.com.

There are currently more than 60 Cambria hotels open across the U.S. in popular cities such as Chicago, Los Angeles, New York, New Orleans, and Phoenix, with nearly 70 hotels in the pipeline as of September 30, 2022.

For more information on Cambria Hotels development opportunities, visit www.choicehotelsdevelopment.com/cambriahotels.

About Cambria® Hotels

The Cambria Hotels brand is designed for the modern traveler, offering guests a distinct experience with simple, guilt-free indulgences allowing them to treat themselves while on the road. Properties feature compelling design inspired by the location, spacious and comfortable rooms, flexible meeting space, and local, freshly prepared food and craft beer. Cambria Hotels is rapidly expanding in major U.S. cities, with hotels open in Chicago, Los Angeles, Washington, D.C., Nashville, and Phoenix. There are currently more than 60 Cambria hotels open and nearly 70 hotels in the pipeline. To learn more, visit www.choicehotels.com/cambria.

About Choice Hotels®

Choice Hotels International, Inc. (NYSE: CHH) is one of the largest lodging franchisors in the world. With nearly 7,500 hotels, representing nearly 630,000 rooms, in 46 countries and territories as of September 30, 2022, the Choice® family of hotel brands provides business and leisure travelers with a range of high-quality lodging options from limited service to full-service hotels in the upper upscale, upper mid-scale, midscale, extended-stay, and economy segments. The award-winning Choice Privileges® loyalty program offers members a faster way to rewards, with personalized benefits starting on day one. For more information, visit www.choicehotels.com.

About The LCP Group

The LCP Group, L.P. (LCP) is a private real estate investment manager with real estate holdings and assets under management of approximately $1 billion throughout the United States. LCP specializes in hospitality investments and has been actively acquiring strategic hotel assets on behalf of institutional and private equity investors since 1973. For more information, please visit www.lcpgroup.com.

About Crescent Hotels & Resorts

Crescent Hotels & Resorts is an award winning, nationally recognized, operator of hotels and resorts with over 100 properties in the United States and Canada. Crescent is one of the few elite management companies approved to operate upper-upscale and luxury hotels under the brand families of Marriott, Hilton, IHG and Hyatt. Crescent also operates a collection of independent and lifestyle properties under the Latitudes Collection umbrella. These properties include PGA National Resort, Horseshoe Bay Resort, and The Opus Westchester, Autograph Collection. Powered by innovative, forward – thinking experts, Latitudes is a modern management platform for lifestyle hotels and resorts where creative concepts connect with modern travelers from urban boutique hotels to oceanside resorts. For more information, please visit www.crescenthotels.com.

Forward-Looking Statement
This communication includes “forward-looking statements” about future events, including anticipated hotel openings. Such statements are subject to numerous risks and uncertainties, including construction delays, availability and cost of financing and the other “Risk Factors” described in our Annual Report on Form 10-K and our Quarterly Reports on Form 10-Q, any of which could cause actual results to be materially different from our expectations.

Addendum
This is not an offering. No offer or sale of a franchise will be made except by a Franchise Disclosure Document first filed and registered with applicable state authorities. A copy of the Franchise Disclosure Document can be obtained through contacting Choice Hotels International at 1 Choice Hotels Circle, Suite 400, Rockville, MD 20850, development@choicehotels.com.

© 2023 Choice Hotels International, Inc. All Rights Reserved

SOURCE Choice Hotels International, Inc.
https://media.choicehotels.com/2023-01-03-Cambria-Hotels-Celebrates-New-England-Expansion-with-Grand-Opening-in-New-Haven,-Connecticut

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress| Theme: SpicePress Dark by SpiceThemes