Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar nướng bánh pizza hình trái tim trong Chiến dịch gây quỹ Boston’s Cares

Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar nướng bánh pizza hình trái tim trong Chiến dịch gây quỹ Boston’s Cares


Theo tin Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar hay prnewswire.com

Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar nướng bánh pizza hình trái tim trong Chiến dịch chăm sóc hàng năm của Boston

Ngày 23 tháng 1 năm 2023, 09:13 ET

Thương hiệu ăn uống thông thường quốc gia hợp tác với các tổ chức cộng đồng địa phương để cho lai

DALLAS
Ngày 23 tháng 1 năm 2023

Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar (Boston’s) Là một chuỗi nhà hàng do địa phương sở hữu và điều hành đã công bố hôm nay khởi động chiến dịch gây quỹ thường niên Boston’s Cares để hỗ trợ các tổ chức ở các thành phố nơi họ hoạt động. Boston’s sẽ khởi động chiến dịch gây quỹ vào ngày 23 tháng 1 khi hợp tác với các tổ chức từ thiện trong cộng đồng làm trung tâm . Chiến dịch sẽ kéo dài đến ngày 14 tháng 2 và mang đến cho khách hàng nhiều cơ hội để quyên góp và cho lại cho những người gặp khó khăn, đồng thời thưởng thức bữa ăn tự chế biến . Một phần quyên góp được thực hiện trực tiếp từ khách nhưng mỗi chủ nhà hàng cũng quyên góp $1 từ việc bán tất cả Pizza Hình Trái Tim để giúp thể hiện sự ủng hộ của họ.

Boston’s đã thực hiện chiến dịch này hàng năm vào khoảng Ngày lễ tình nhân để tận dụng việc có trái tim để cho đi và thưởng thức một chiếc Pizza hình trái tim theo chủ đề trong hơn 20 năm. Sáng kiến ​​lần đầu tiên bắt đầu vào năm 2000 và thương hiệu của Boston kể từ đó đã quyên góp gần 2 triệu đô la cho các tổ chức địa phương và quốc gia tại Hoa Kỳ. Khái niệm ăn uống bình dân có mục tiêu huy động được 30.000 đô la cho năm nay. Sau đây là cách khách có thể ủng hộ hoạt động từ thiện của Boston và tham gia vào sáng kiến hỗ trợ các hoạt động dành riêng cho nhà hàng tại địa phương:

Trái tim giấy – Từ ngày 23 tháng 1 – ngày 14 tháng 2, khách hàng có thể mua và ký tên vào trái tim giấy tại nhà hàng, trái tim này sẽ được trưng bày trong suốt chiến dịch, với số tiền quyên góp tối thiểu là $1.
Pizza hình trái tim – Bắt đầu từ ngày 10 – 14 tháng 2, khách hàng có thể đặt bánh pizza hình trái tim ngon, nổi tiếng của Boston, đúng vào dịp Lễ tình nhân. Có sẵn các loại pizza cỡ Indy, Nhỏ và Trung bình tại nhà hàng và trực tuyến tại order.bostons.com. $1 từ mỗi lần bán hàng sẽ được quyên góp cho tổ chức từ thiện hoặc mục đích điều phối của nhà hàng.
“Mối quan hệ đối tác với các tổ chức địa phương là nền tảng trong nỗ lực từ thiện của thương hiệu chúng tôi nhằm hỗ trợ các cộng đồng nơi chúng tôi hoạt động và đây là cách hoàn hảo để bắt đầu một năm mới,” Katie Borger, Phó Chủ tịch Tiếp thị của Boston’s cho biết. “Sáng kiến này mang đến cho chúng tôi cơ hội để nhắc nhở khách về các giá trị và cam kết của chúng tôi đối với cộng đồng, những người luôn chào đón và hỗ trợ các nhà hàng của chúng tôi, đồng thời chúng tôi mong đợi một năm tuyệt vời nữa với những nỗ lực từ thiện và hy vọng sẽ đạt được số tiền quyên góp kỷ lục.”

Ngoài chiến dịch Boston’s Cares hàng năm thì thương hiệu nhà hàng quốc gia tổ chức một số sự kiện từ thiện mỗi năm khi tất cả đều mang lại thành công lớn cho mục tiêu của tổ chức nhà hàng là tích cực tham gia vào hoạt động quyên góp từ thiện chẳng hạn như National Dine to Donates for Veteran’s Day và Mother’s Day Ngày, Thẻ dành cho trẻ em và Làm từ thiện.

Các hoạt động tại Hoa Kỳ của Nhà hàng Pizza của Boston và Sports Bar có trụ sở tại Dallas và hiện có 26 địa điểm. Thương hiệu chị em của công ty, Boston Pizza Canada, có gần 400 địa điểm trên khắp Bắc Mỹ bao gồm cả Mexico, và được công nhận rộng rãi là thương hiệu ăn uống bình dân số 1 tại quốc gia này.
Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar Bakes Up Heart-Shaped Pizzas During Annual Boston’s Cares Campaign

Jan 23, 2023, 09:13 ET

National Casual Dining Brand Partners with Local Community Organizations to Give Back

DALLAS, Jan. 23, 2023 /PRNewswire/ — As a chain of locally owned and operated restaurants, Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar (Boston’s) announced today the launching of its annual Boston’s Cares fundraising campaign in support of organizations in the cities where they operate. In partnership with community-centric charities and causes, Boston’s will kick off the fundraiser on January 23. The campaign will run through February 14 and gives guests multiple opportunities to donate and give back to those in need, all while enjoying a scratch-made meal. Donations are made direct in part from guests, but each restaurant owner also donates $1 from the sale of all Heart Shaped Pizzas to help show their support.

For over 20 years, Boston’s has run this campaign annually around Valentine’s Day to leverage having the heart to give, and enjoying an on-theme Heart Shaped Pizza. The initiative first began in back in 2000 and the Boston’s brand has since donated nearly $2 million to local and national organizations in the United States. This year, the casual dining concept has a goal of raising $30,000. Here’s how guests can support Boston’s charitable giving and participate in the initiative supporting restaurant-specific causes locally:

Paper Hearts – From January 23 – February 14, customers can purchase and sign paper hearts at the restaurant, which will be on display throughout the entirety of the campaign, for a minimum donation of $1.
Heart-Shaped Pizzas – Starting February 10 – 14, customers can order Boston’s famous, gourmet heart-shaped pizzas, just in time for Valentine’s Day. Available in Indy, Small, and Medium sized pizzas in-restaurant and online at order.bostons.com. $1 from each sale will be donated to the restaurant’s coordinating charity or cause.
“Partnerships with local organizations are a cornerstone in our brand’s philanthropic efforts in supporting the communities in which we operate, and this is the perfect way to kick off a new year,” said Katie Borger, Vice President of Marketing for Boston’s. “This initiative gives us the opportunity to remind guests of our values and commitment to the communities that so graciously welcome and support our restaurants, and we look forward to another great year of charitable efforts, and hopefully, record-breaking donations made.”

In addition to the annual Boston’s Cares campaign, the national restaurant brand holds several philanthropic events each year, all of which experience great success for the restaurant organization’s goal to actively be involved in charitable giving, such as National Dine to Donates for Veteran’s Day and Mother’s Day, Kid’s Cards and Round Up for Charity.

Boston’s Pizza Restaurant and Sports Bar’s U.S. operations are based in Dallas, and currently has 26 locations. The company’s sister brand, Boston Pizza Canada, has nearly 400 locations throughout North America including in Mexico, and is widely- recognized as the No. 1 casual dining brand in the country.

ABOUT BOSTON’S

Boston’s is both a family-friendly casual dining restaurant and an energetic sports bar, all under one roof. For nearly 60 years, Boston’s has specialized in providing a relaxing atmosphere and food from scratch to parties of all sizes. With Boston’s brand promise, “We’ll make you a fan,” and 80+ menu items, primarily made in-house, they deliver on having something for every occasion and taste. For the latest news on Boston’s Restaurant & Sports Bar visit https://www.facebook.com/BostonsPizzaUSA/ or follow Boston’s on Twitter at @BostonsPizzaUSA.

SOURCE Boston’s Pizza Restaurant & Sports Bar
https://www.prnewswire.com/news-releases/bostons-pizza-restaurant–sports-bar-bakes-up-heart-shaped-pizzas-during-annual-bostons-cares-campaign-301724529.html

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress| Theme: SpicePress Dark by SpiceThemes